Última oportunitat, perill d’extinció i pèrdues lleus d’orina via nasal

molt bones!
doncs si, última oportunitat de veure en concert al senyor sequâh… almenys fins el proper bolo. només la divina providència i la seva mà dreta, l’enorme oblit, saben del cert quan tornaran a pujar a un escenari (o similar) per fer el pena una estoneta.
els perquès són senzills; entre que el lusifer ha decidit fer-se un desfet humà, el nabo no para de repetir que la propera parada és l’infinit i el hobbit cabrón té un deute que el persegueix nit i sempre, és poc probable que tornin a fer gires per carrers sense sortida i glorietes a mig fer. és molt possible, però, que el grup s’evapori a temperatura ambient deixant un seguit de records difusos, rars i imaginats.
però fins que aquest moment arribi…
el senyor sequâh en concert aquest diumenge, 20 de maig, a les 14’00 h (si, l’horari és aquest) al parc de la ciutadella on durant el matí i la tarda hi ha tot de coses per la canalla i al migdia el concert pels “adults responsables”.
horari estrany, temps incert, públic desconegut i un grup místico-freudià convergiran demà a les 14’00 h (en serio, eh!) a la ciutadella de barcelona.
salut, petons i fins ben aviat!
Deixa un comentari