sinònim té sinònims?

Hola, què tal, com va? Bé, les festes? Pos fueno, pos fale, pos m’alegro!

Després d’unes merescudíssimes setmanes de retir espiritual, repòs i auto-coneixement en pau i harmonia a Las Vegas, amb una quantitat considerable de dòlars als calçotets, torna el trio musical amb més vots en blanc de la història recent al barri de Chueca;
El Senyor Sequâh!
Excel·lentíssim quartet de corda menys 1.
!Aquests magnates, perdò, mangantes van aconseguir enganyar al jefe d’un bart de Sentmenat amb la col·laboració del seu espia particular, un home mig ninja mig jedi que es disfressa de jardiner però que en realitat ho és. El van ben entebanar portant-li un disc d’en Carles Dènia amb la caràtula canviada. Quins pàjarus, eh? No sabria dir-vos si pardals o voltors perquè no sóc ni de lletres ni de númerus; sóc de símbols, però en fi…
L’esdeveniment es durà a terme el proper dijous 17 de gener dins del bart anteriorment esmentat. El garitu es diu Restaurant El Romaní, C/ Poca Farina, 2, Sentmenat, 08181( el codi postal l’he escrit perquè ho pogueu buscar mitjançant el goebbels). Començaran pels vols de les vint-i-dues hores i no haureu de pagar res per regalar-vos les oïdes, només pel jalo i el mam.
Després d’aquesta apertura pseudo-enrocada us explicaré com anirà el xou i us prometo que no escriure més mentides de les estrictament gratuïtes.
Els membres fundadors del Senyor Sequâh sortiran, diran tonterides, interpretaran àries i bachatas barrocas amb denominació d’orígen, pensaran en bestieses i després d’insultar-se molt fort, enllestiran l’espectacle amb un salt mortal i dues tombarelles inofensives. Per finalitzar s’acomiadaran del músic que, mitjançant un inmaculat sorteig, ha hagut de fer el salt mortal, tot entonant la mítica tonada “Los idiotas no se acaban” en Re contratingut i a capel·la. En aquest precís moment el dos músics restants demanaran la vostra complicitat per poder atracar uns quants bancs; el nombre exacte es decidirà en cant d’estil rimat.
Com a punt àlgid de la nit en Lusifer tornarà a explicar acudits xenòfobs, conyes homòfogues i discursos ignífugs, el Nabo portarà roba interior de nadó i el Hobbit Cabrón desafinarà totes les consonats esdrújules, si el temps no canvia!
Hi ha la possibilitat que el Pressuntament Honorable Signore Duran i Eibar aparegui per comunicar-nos que no dimitirà; que ni de conya, passerells! Tot seguit marxarà del local amb la perruca del revés, acomiadant-se en èlfic tancat.
L’organització, si n’hi hagués, no es responsabilitza de res i viceversa de la bona.
Us us perdreu? Eh?
Atentament,
Josep Ortigueiro i Maons (tertulià mim i portaveu del Senyor Sequâh).
P.d.: Si us ha agradat, ni que sigui una micona, si us plau reenvieu el correu a tota la penya que us caigui malament. Així aconseguirem la màxima disfunció possible. Gràcies i salut!
Deixa un comentari