DIJOUS DE PASQUA, CENDRA I BOLO

Bon dia, tarda o vespre i/o nit, malnutrits!

Quan tot apuntava a la mort per inacció del trio vallesà menys conegut de les contrades… Torna el Senyor Doctor (Sequâh vol dir doctor en alguna de les llengües nativo americanes del nord), per oferir a la població Manrussiana uns 20 minuts de bona merda en viu.

Qual au Félix, el Sr. Dr. (a partir d’abans Mr. Sequâh) oferirà una vuitena de noves cançons per aquelles persones que no hagin pogut gaudir del seu espectacle amb anterioritat. Què vol dir això? Doncs que tocaran temes rovellats, remesclats, refregits a la secció de refrigerats.

Al final tocaran en una altra final. Es tracta del concurs Sons d’ella medita errònia o ella baila sola, ara no ho tinc clar! El més important és que actuaran dins d’un escenari com cal, amb un equip com cal i un tècnic de só com cal; l’Oriol Casas (tècnic com cal, malabarista del só, compositor de mitjes llunes i porter a 2 escoles bressol).

El Signore Dotore (anteriorment conegut com Los Tres Suda Americanas) són els mateixos que l’última vegada que no els vas voler veure: a la guitarra diatònica…Arnau Le Chieff Berenguer i Nipota, a la percussió melòdica… Oriol Lusifer Garriga i Moro, a la veu poliquística… Ramonet Hobbit Cabrón.

Aquests tres pàjarus estaran actuant al Sielo entre les 22’30 i les 22’50 (amb una parada a meitat de bolo per prevenir l’esgotament físic i poder oferir una segona part a l’altura de les circumstàncies i l’alçada del moment climàtic).

Ara mateix, El Monsieur Docteur, està assajant com enganyar al jurat, jurat!

Ens veurem a la Fira de la Mediterrània a Manresa aquest dijous 9 d’octubre a les 22’30h al Sielu? Namés deu nostrusenyor ho sap… o ho fa veure!

Salut i fins ben aviat!

P.D.: Deixeu-les armes abans d’entrar a la sala, si il vous plaiz!

Deixa un comentari