Consell de cent o consell decent?

Boníssimes tardes, gentada!

Creieu que el món s’acabarà al desembre?

Sou fans de les profecies maies, del nostradamus i l’octavio “a veces” l’encerto?

Doncs esteu més que equivocats, el món s’acaba dissabte 18 de maig. Així que NO us podeu perdre al Senyor Sequâh en concert a l’ateneu democràtic i progressista de caldes de Montbui (a un vallès). En aquest concert (els membres virils del signore Sequâh) no pararem de fer ofrenes al déu de la destrucció terrenal (més conegut com a BCE) i sacrificis a la deessa de la fam (la, mai vista, comunitat internacional).

 

En quant a les ofrenes no cal que porteu res ja que el lusifer es traurà la cua, el hobbit cabrón es traurà un moc i el nabo es traurà… les ulleres! No ho imaginàveu, oi? Teniu l’amígdala bruta, bruta!

Pels sacrificis, en canvi, si que us necessitem!. Així doncs, si veniu, que sigui amb la roba interior neta, com a mínim!

Resumint:

El Senyor Sequâh tocant cosetes el divendres 18 de maig a partir de les 20’15 h a l’ateneu democràtic i progressista de caldes de Montbui (vallès orientat).

Si no surt al goebbels torneu a escriure-ho sense vocals i en alfabet belga però omitint les consonants acabades en 3 a no ser que us toqui un 6 de color distret; en aquest cas haureu de tornar a tirar fins que el vostre millor amic entri per la finestra.

 

Petons, salut i fins divendres!!!

Deixa un comentari