ARNAU

Arnau Berenguer Sans Culotte

(va aconseguir girar la truita i es va cremar tol jeto!)

 

Per parlar d’en Nabo he de començar, quasi obligatòriament, per una història que l’Arnabo em va explicar no fa gaires segles:

“Amic meu, per parlar amb tu he de començar, quasi obligatòriament, per una història que vaig sentir no fa gaires segles. Dos ànecs parlaven de mi sense adonar-se’n que hi era a la “vorita suya”. Jo no recordo aquell precís moment però és sabut que els ànecs borratxos diuen sempre la veritat. Aquell parell d’ocells d’aigua deien que una vegada o dues vaig aconseguir parlar amb l’Aiatol·là Lama al centre mateix de la depressió vallesana i em respongué la meva pregunta de la mort:

- “Eh, jefe, y de lo mío qué?”, després de pensar durant un breu mil·lenni, l’Aiatol·là Presley em contestà que jo era un ésser superior, que per això portava barba i que parés de perseguir-lo, que per seguir-lo ja hi era ell.

No vaig tornar a veure més aquell a qui anomenaven l’Aiatol·là Messi en cap dels meus somnis. Després d’això, els ànecs van marxar sense deixar la propina escaient.

Després de la il·luminació que va rebre en terres llunyanes, aquest terrible vailet vallesà s’interessà pel món de les petites finances, com en deia ell, o les putes “tragaperras”, com diem els seus estimats amics i amants. Quan ja portava més de 20 euros perduts, cosa que suposava una autèntica fortuna per una economia com la del Nabo si tenim en compte que el seu cotxe funciona a base d’oli de llauna de tonyina al natural… Bé, doncs, quan portava perduts 32 euros (el temps passa quan llegeixes) el Nabo obrí els ulls i hi veié.

Aquí us deixem un currículum que va deixar per poder entrar a “Aduaneros sin fronteras”:

Nom i cognoms: Nabo Millet i Montull.

Data de naixement: 30/02/1900 i escaig.

Telèfons: mòbil i fixe.

Sexe: enorme segons com es miri.

Disponibilitat: Ara mateix estic casat però tot és parlar-ho.

 

Estudis:

E.G.B. Al liceu japonès amb una nota mitjana adequada al seu molt relatiu potencial.

F.P. II Mamporreria i Camins al Conservatori de la Estació Espacial Internacional.

Mòdul d’Enginyeria Altruista (5 hores) a Can Brians.

 

Experiències professionals:

President del govern interí i en funcions de Mordor durant 2 semestres.

Vigilant de cargols a mitja jornada.

Obrer disfressat a temps complet del 1454 al 2009.

 

Hòbbits:

Treure ferro a les coses i comprar llaunes d’olives de disseny clàssic.

 

Amb aquest ultra currículum no el podia deixar escapar.

En Nabo va trepitjar la presó però després es va canviar de sabates.

Per a obtenir més informació sobre el senyor Nabo adreceu-vos a la casa de barrets més propera després de repensar-vos-ho seriosament.